Veilig ontharen

Snel, voordelig en veilig ontharen met de nieuwste VPL-techniek.

Wat voel je tijdens de ontharing en hoelang duurt een behandeling?

Bij permanent ontharen met VPL duurt elke flits slechts enkele milliseconden en is een volledig veilige manier van ontharen. Soms geeft het veilig ontharen een licht tintelend gevoel. Een groot aantal haren worden in één flits vernietigd, maar voor permanente ontharing zijn vaak meerdere behandelingen nodig.

De behandelingsduur van permanent ontharen is vrij kort. Een bovenlip bijvoorbeeld duurt slechts enkele minuten, complete benen 2 uur en onderbenen amper 1 uur.

Veiligheid

Met VPL-ontharen kunnen wij veilig ontharen. VPL is een beproefde en goedgekeurde techniek voor definitieve haarverwijdering en mits de veiligheidsvoorschriften in acht genomen worden, is het volkomen veilig. In de lichtflits zit bijvoorbeeld geen UV straling. De huid wordt door een VPL-behandeling dus ook niet bruiner zoals bij een zonnebank. Het veroorzaakt geen blaren of pigmentvlekken. Uw veiligheid wordt met deze veilige behandeling altijd gewaarborgd.

Als men een huid heeft die neigt naar de aanmaak van moedervlekken en sproetjes, is het mogelijk dat er tijdelijk meer sproeten ontstaan in een oppervlakkige laag van de huid. Deze verdwijnen vanzelf weer.

Bovendien is deze veilige ontharingsmethode zeer specifiek: de lichtenergie komt alleen daar waar het moet en de warmte verspreidt zich niet in het omringende weefsel. Het komt tot maximaal circa 5,5 mm diepte in de huid. Maar alleen als daar een haarworteltje zit wordt er warmte opgewekt. De warmte gaat dus nooit dieper dan het haartje.

Voorwaarden voor veiligheid

De behandelingen mogen nooit samengaan met het gebruik van zon of zonnebank. Veilig ontharen met behulp van de VPL-techniek heeft het beste resultaat als u uw eigen natuurlijke kleur heeft.