Professional Treatment

Als aanvulling op ons huidverjongingsconcept maken wij steeds vaker gebruik van onze "Carat Professional" behandeling. Carat Professional Treatment bestaat uit hoog geconcentreerde werkstoffen en geeft uw huid een flinke boost.  De behandeling bestaat uit een buitengewoon effectieve combinatie van Retinol (vitamine A), fruitzuren, enzymen, vitamine C, vitamine E en kaviaar, die uw huid weer laat stralen.

Carat Professional treatment

Deze revitaliserende behandeling kan toegepast worden op gezicht, hals, decolleté en handen. De behandeling bestaat uit vijf fasen en neemt slechts 60 minuten van uw tijd in beslag. Uw specialist stemt de behandeling af op ùw huid, de behandeling is daardoor geschikt voor alle huidtypen.

NB: bovenstaande spuitjes zijn naaldloos! Spuitjes worden uitsluitend gebruikt om actieve bestanddelen op de huid aan te brengen en niet in de huid.

De Carat Pro Treatment

Fase 1: Intensieve reiniging

Fase 2: Retinol

Hoog geconcentreerde micro verpakte retinol en retinyl palmitate. Stimuleert de enzymactiviteit, de collageensynthese en herstelt de UV-beschadigde huid. Verbetert de elasticiteit, textuur en vitaliteit van de huid.

Fase 3: Enzymen

Verminderen de verdikking van de bovenste huidlagen en pigmentvlekjes. Stimuleren de celdeling, verbeteren de teint en verfijnen de huidstructuur.

Fase 4: Vitamine A,C en E

Stimuleert de celactiviteit en productie van collageen. Beschermt de huid tegen UV- beschadiging. Bestrijdt vrije radicalen en vertraagt het verouderingsproces van de huid.

Fase 5: Kaviaar

Stimuleert het 'repair systeem' en beschermt de huid tegen voortijdige veroudering. Rijk aan proteïne, lipiden en mineralen. Kaviaar is een intensieve vochtbinder die lijntjes vermindert en de huid een fluweelzacht uiterlijk geeft.