Pigmentvlekken behandeling

Irriteert u zich aan pigmentvlekken op gezicht of handen? Microdermabrasie is een effectieve behandeling voor pigmentvlekken

Pigmentvlekken worden ook wel ouderdomsvlekken of zwangerschapsvlekken genoemd. Dit komt doordat pigmentvlekken vooral bij ouderen en zwangere vrouwen vaak voorkomen. De 2 meest voorname factoren waardoor pigmentvlekken ontstaan, zijn een teveel aan UV-straling en hormonale schommelingen. Dit zijn ook de redenen waarom ouderen en zwangere vrouwen het meeste last hebben van pigmentvlekken. Ouderen zijn in verloop van tijd het meeste blootgesteld aan zon waardoor pigmentvlekken zich vooral op handen en gezicht bevinden. Zwangere vrouwen ervaren hormonale schommelingen waardoor pigmentvlekken een kans krijgen.

Onze microdermabrasie behandeling is uitermate geschikt voor de behandeling van pigmentvlekken. Het voordeel van een microdermabrasie behandeling is namelijk dat de diepte en de werking van de peeling zeer nauwkeurig bepaald kan worden. Lees meer over microdermabrasie.