Permanent ontharen

Permanent ontharen met de nieuwste VPL-techniek. Snel, efficiënt, definitief, veilig en voordelig!

Bij het permanent ontharen werken wij met de VPL-techniek van het Ultra VPL systeem. Deze permanente ontharingsmethode staat garant voor het op een veilige manier ontharen van bikinilijn, oksels, baard, benen, borst of rug. Met permanent ontharen bij Eindhoven anti-aging bent u voor altijd verlost van overbeharing. Weg met scheren, harsen en epileren!

Het intake gesprek bij definitief ontharen.

Tijdens het intake gesprek wordt u geïnformeerd over het permanent ontharen. Er wordt een analyse gemaakt van uw huidtype en haarkleur. (U moet zichzelf dus niet scheren of epileren voor het intakegesprek.) Indien uit de analyse blijkt dat u in aanmerking komt voor de definitieve ontharingsbehandeling, dan krijgt u geheel vrijblijvend een prijsofferte en kunt u een proefbehandeling permanent ontharen ondergaan om zo van uw overbeharing af te komen.

Na 2 à 4 weken komt u terug om het resultaat van de proefbehandeling samen te beoordelen. Slaat de proefbehandeling definitief ontharen aan, dan kunt u zelf kiezen wanneer u met de ontharing wenst te starten. Bent u of zijn wij nog niet overtuigd van het verwijderen van de overbeharing, dan kunt u gratis nog een behandeling VPL ontharen uitproberen.

VPL (Variable Pulsed Light)

VPL is de nieuwste, meest veilige manier om te ontharen. VPL is snel en zeer effectief. Vroeger was er laser, de verbeterde versie heet IPL (Intense Pulsed Light). De allernieuwste methode, de derde generatie, heet VPL (Variable Pulsed Light). VPL is zo precies, dat alle energie werkelijk in het haarzakje terecht komt. De omliggende huid wordt zo gespaard en oververhitting, zoals bij laser en IPL, wordt voorkomen.

Kunnen alle haartypen onthaard worden?

Niet alle haartypes kunnen makkelijk onthaard worden. Donkere haren op een lichte huid zijn het makkelijkst om permanent te ontharen. Toch kan de intensiteit van de VPL behandeling worden ingesteld om ook blonde haren en mensen met getinte huid te behandelen.

Kosten van definitief ontharen?

De kosten van definitief ontharen zijn van verschillende factoren afhankelijk. Vooral het oppervlakte van het gebied wat permanent onthaard moet worden is hierbij van belang. Het oppervlakte van dit gebied wordt vastgesteld bij het intakegesprek.