Ontharen met Ultra VPL

Ontharen met Ultra VPL is de snelle, veilige en voordelige permanente ontharingsmethode van Valkenswaard anti-aging.

Eindhoven anti-aging gebruikt voor de ontharing de Ultra VPL techniek. Deze unieke huidbeschermende technologie kan alle huidtypes (I t/m VI) veilig ontharen. Onze leverancier, Energist, is de grootste producent van flitslicht apparatuur in Europa. Verschillende klinische studies bewijzen de efficientie van deze VPL-techniek. Ook wordt de kwalitiet van ontharen met VPL door verschillende specialisten in Europa onderschreven (voorbeeld is de University ziekenhuis Wenen, gespecialiseerd in haarverwijdering). Om optimale kwaliteit en zekerheid te bieden tijdens de ontharing met VPL heeft de Ultra VPL de CE markering en de Medische CE markering. Ons anti-aging centre heeft al meer dan 6 jaar ervaring met deze VPL-techniek. Onze medewerkers mogen pas met de VPL techniek werken nadat certificering heeft plaatsgevonden. Hierbij worden wij ondersteund door diverse opleidingsinstituten.

De unieke permanente ontharingstechnologie Variable Pulse Light (VPL) is gebaseerd op de nieuwste blokpuls. In één flits worden individueel instelbare, meerdere blokpulsen gegenereerd. Ontharen met deze VPLTMtechniek is veilig, snel, comfortabel en efficiënt voor haarverwijdering en huidverjonging. Ontharen met VPL is nog efficiënter en veiliger met ongekende resultaten door de hoge kwaliteit filter van 'Schott' glas, die de UV en langere IR lichtspectrum eruit filtert voor optimale huidbescherming. De belangrijkste factoren voor de flexibiliteit en performance van de Ultra VPL zijn het grote aantal instellingen, 840 stuks, die eenvoudig voor elk individu zijn in te stellen.

Lees meer over de resultaten van een VPL-behandeling. 

Ontharen met VPL, zekerheid en veiligheid 

De Ultra VPL die gebruikt wordt voor definitief ontharing, genereert 10.000 flitsen gegarandeerd met maximale kwaliteit. Tussen flits 1 en flits 10.000 vindt geen energieverlies plaats, in tegenstelling tot andere ontharingstechnieken. Andere technieken ervaren namelijk veel kracht en efficiency naarmate de lamp verouderd. Eindhoven anti-aging investeert iedere maand in nieuwe flitskoppen.

Permanent ontharen, voordelen van het Ultr VPL systeem

Single of multi-pulse output

Veel IPL systemen geven slechts 1 lichtflits die niet alleen de haren verwarmen, maar ook het omliggende gebied. Deze vorm van ontharen brengt een groot risico op verbranding of blaarvorming met zich mee. Ultra VPL geeft een gecontroleerde lichtflits uit die de haren tot 70°celcius verwarmt, maar de omliggende huid zo minimaal mogelijk verwarmd.

Vaste en variabele Puls Instellingen

Veel IPL-apparatuur op de markt biedt meerdere puls instellingen, maar is desondanks toch nog steeds zeer beperkt in haar flexibiliteit. Met de Ultra VPL hebben wij keuze uit 840 verschillende instellingen. Zo kunnen wij het aantal pulsen per flits instellen (2 tot 15), de puls duur (3, 5 of 7 milliseconden) en de pauze tussen de pulsen (1 tot 20 milliseconden). Hierdoor kunnen wij voor iedere klant een behandeling op maat maken. Ontharen met VPL is voor ieder persoon namelijk verschillend en heeft dus een verschillende VPL-behandeling nodig.

Extra huid koelings systeem

Ontharen met andere IPL apparatuur vereist een extra apparaat om de huid te koelen. Wij maken gebruik van een dun laagje Ultragel wat de huid voldoende koelt. Geen gedoe dus!

Kosten

In de branche zijn er wat onduidelijkheden over de definitie van een pulse. Hierdoor is er ook wat verwarring over de kosten per pulse ontstaan. Gebaseerd op 10.000 flitsen en de kosten van vervanging, heeft Ultra VPL bewezen een van de laagste kosten per flits op de markt te bieden. Ook de langere duur van andere behandelingsmethoden stuwt de prijs erg omhoog.