Huidanalyse

Tijdens de huidanalyse kijken wij naar de specifieke kenmerken van uw huid om daar vervolgens op te anticiperen

Het is essentieel te weten hoe de huid eruit ziet en hoe het aanvoelt om te weten wat je huidtype is. Huidtypen kunnen worden onderverdeeld in vier grote categorieën t.w. normale huid, vette huid, droge huid en gecombineerde huid. Een huidanalyse is een prima middel om achter uw huidtype te komen en vanuit die informatie uw eventuele huidproblemen aan te pakken met voedingssupplementen en celzouten.

De Huid is het grootste orgaan van de mens

De huid beschermt onze organen en biedt bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De huid is ons visitekaartje, het bepaalt immers ons uiterlijk. Ook wordt wel eens gezegd dat de huid een spiegel is van onze gezondheid. Waarnemen van de huid levert soms belangrijke informatie op over het al of niet goed functioneren van het lichaam als geheel…

Daarom biedt Valkenswaard anti-aging Centre u een gratis huidanalyse aan. Tijdens de huidanalyse kijken wij naar de specifieke kenmerken van uw huid om daar vervolgens op te anticiperen. Specifieke huidproblemen kunnen worden veroorzaakt door een verstoring in het functioneren binnen uw lichaam. Met behulp van voedingssupplementen en celzouten (lichaamseigen stoffen) zijn wij ook in staat om huidproblemen van binnenuit aan te pakken. Daarnaast kijken wij tijdens de huidanalyse welke cosmeticaproducten het best passen bij uw huid, en hoe u uw huid optimaal kunt verzorgen om zodoende veroudering tegen te gaan en de huidconditie te optimaliseren. Deze unieke combinatie laat uw huid weer stralen en dat alles mogelijk gemaakt door een huidanalyse.